torsdag 14 april 2011

19,5 kg

Egentligen är det ju helt otroligt, jag har gått ner nästan 20 kg. Jag är så himla nöjd och kan inte förstå hur tjock jag var innan.
Känner mig inte nöjd med kroppen , det är helt klart en massa till som måste bort men jag skulle kunna vara så här stor om jag inte var så lös :) om ni förstår vad jag menar.
Det ska jag jobba på nu, härligt med vår och sommar väder att träna i!

Här har det hänt saker, fast inte på bloggen ;)

Oj vad länge sen jag skrev, tiden bara rinner iväg.

Den största förändringen sen jag skrev sist är att jag har börjat äta sen nästan en vecka tillbaka.
Jag tog det beslutet av flera anledningar, jag kände hur jag rent kroppsligt tog väldigt mycket stryk, hjärtat slog nästan jämt extraslag och mitt tålamod existerade inte. När jag kände att jag gick från glada mamman till superarga, elaka mamman på en sekund så insåg jag att det går inte. När barnen blir lidande så är det inte värt det.
Dessutom uppnådde jag mitt egentliga mål nämligen att kunna löpträna igen.
Så himla underbart och min första löprunda gick så fantastiskt bra, för 6 månader sen så trodde jag att jag aldrig mer skulle kunna springa men nu gör jag det och det är helt underbart!
Så nu satsar jag mer på träning och äter mer.
Känns helt rätt.

Jag missade gruppmötet som var igår kväll så jag var ner och vägde mig i dag på morgonen och den visade 77,3. Jag är jätte nöjd, jag har inte gått upp något sen jag började äta men däremot så går det inte lika fort nu.

Nu ska jag surfa runt och se hur det står till med er andra!