fredag 4 mars 2011

Vinna en bärsjal!

Jag är med och tävlar om en valfri bärsjal eller bärpåse från MOA Organic. Var med och tävla här du också!


Jag bär ofta lillan i sjal, det är så himla mysig och behändigt  för den delen med och nu är jag med och tävlar om en sjal. Om jag vinner så skulle jag vilja ha en ringsjal. Jag har varit och och spanat tidigare MoaOrganic för de har sjalar med så himla fina mönster. Min ekonomi tillåter tyvärr inte en ny sjal men med en MASSA tur så kanske jag kan vinna en.
Nu är det dags för lunch! Mumma!

torsdag 3 mars 2011

Dag 35. Onsdag. Träning med lillan.

Idag stämde det äntligen så bra med lillans sömn, skulle äntligen testa träna efter att vi lämnat stora A på förskolan.
Hon somnade direkt i vagnen när vi gick, lämnade stora A och gick vidare till Itrim med förhoppningen att hon skulle fortsätta sova där inne.
Så fort vi kom innanför dörrarna så slog hon upp sina blå... Jätte pigg och nöjd efter sin lilla power nap.
Men... det gick jätte bra
Jag är faktiskt förvånad över hur bra det gick, hon var jätte nöjd med att först ligga i vagnen och leka med nallen sen när hon började låta lite så satte jag henne i vagnen och då tittade hon på mig och de andra som tränade.
Perfekt!
Hon charmade alla!
Nu finns det inga ursäkter, nu är det bara att gå och träna! Gäller att passa på innan hon kryper för då är det väl kört.

På kvällen hade vi gruppträff igen. Det var den bästa träffen hittills, innan tycker jag att det inte har gett så mycket men denna gång hade ledaren lite intressant info och som grupp börjar vi prata mera. Men det känns lite kort med en timme, jag skulle gärna vilja hålla på en halvtimme till.
Jag hade hoppats på att det skulle stå 84,nånting på vägningen men det blev 85,4. Alltså inte fullt 1,5 i veckan. Det känns så där men som vanligt har jag en massa vatten i kroppen nu under mens. Kvittot visade det med.
Så förhoppningsvis blir det en bättre vägning nästa gång.

Jag måste visa en bild också. I söndags tyckte jag att det gjorde ont att rocka rockringen på träningen men idag tyckte jag att det gjorde riktigt ont och när jag kom hem så förstod jag varför.
Jag hade ju fått blåmärken av den! Jag måste i vanliga fall slå mig riktigt hårt för att ens få ett blåmärke.
Kolla in min snygga figur, de snygga bristningarna och hänghuden efter graviditeterna, nu med kompletterande blåmärken.

Underbart! Beach 2011 här kommer jag!  :)

onsdag 2 mars 2011

Dag 34. Tisdag.Blodigt inlägg :)

I morse kom svaret på varför vågen inte rört sig och varför jag varit så himla sugen på nåt hela tiden och varför jag fortfarande har huvudvärk. Mens såklart!
Jag har ett lite halvkonstigt förhållande till mensen, i många år hade jag ingen mens alls, när jag var som sämst i min PCOS.
Bara där var jag ju dum som gick utan mens i så många år, för att jag förstod ju att något var fel men det var så skönt att slippa mensen, så det dröjde innan jag skaffade hjälp.

Jag fick äta medicin för att få mens så att kroppen kanske skulle fatta vinken liksom, dessutom fick jag testa äta en gammal diabetesmedicin som när man har PCOS kan hjälpa en att gå ner i vikt. Det funkade och jag gick ner några kilon och hade mens ca 3 gånger per år. Nån gång däremellan lyckades vi pricka in en ägglossning (ett mirakel känns det som) och jag blev gravid.

Efter första barnet hade kommit så fick jag en mycket mer regelbunden mens trots att jag vägde mer än vad jag gjorde när jag inte hade mens alls och vi lyckades bli gravid en gång till. <3
Nu när jag får mens så blir jag faktiskt glad varje gång, det kanske låter konstigt för en del men för mig som varit utan mens så länge så är det ett sånt tydligt tecken på att min kropp funkar som den ska. Å de e bra!

Det blev 18648 steg tack vare lång promenad med grannen idag.

tisdag 1 mars 2011

Dag 33. Måndag

Jisses vad fort veckorna går. Redan avverkat 33 dagar.
Tyvärr fick jag huvudvärk igår efter träningen, vet inte om det beror på att jag druckit för lite vatten eller om det bara är en av mina vanliga migrän attacker.

Inga steg att räkna med idag, usch jag måste skärpa mig, kan ju inte hålla på att fuska med stegen hela tiden!
(men det är inte roligt att gå med huvudvärk och dessutom soligt väder...)
Dessutom har det stannat av i vikten igen men denna gången ska jag skita i det för det lossnar nog säkert igen.

måndag 28 februari 2011

Här uppdateras det sällan!

På grund av extrem tidsbrist så händer det just inget på bloggen just nu... Trist.
Jag hinner precis med att läsa hur ni andra kämpar och står i, ni är så duktiga!!!

Jag har varit ganska lat dessa dagar. Dag 29 torsdagen så hann jag precis med en lång promenad innan de ringde från förskolan och berättade att A var så trött så trött. Jag hämtade honom och vi mös inne resten av dagen.
Han verkar ha nån förkylning på g, eller rättare sagt så är det som om han inte har kommit ur den gamla förkylningen.

Fredag, dag 30 spenderades inne, klarade inte steg målet idag...

Inte heller på lördagen blev det några steg att tala om. A har inte blivit sjuk direkt men han är så himla trött och hängig, han har varit så i nästan 2 månaders tid nu med en liten topp nu, stackarn.
Jag tänker ge det en vecka till sen måste jag nog kontakta Bvc, känner mig lite orolig eftersom har är en extremt aktiv liten kille annars.

Söndag, dag 32. När hela familjen sov vid 2 tiden på dagen (!?!) så smet jag iväg och tränade på Itrim, körde verkligen hårt med mig själv, så himla skönt. Körde extra mage och rygg efteråt, tycker fortfarande att det är svårt att få till ordentlig träning på det i cirkeln.
Det blir ganska tydligt att Östersund inte är så stort, i min Itrim grupp så var det flera som jag känner så där halvt om halvt och några som jag känner igen. Idag efter träningen så kommer barnmorskan som tog emot A när han föddes, in. Lite festligt faktiskt.

Med maten går det bara bra, käkar inte bara Itrims mat utan bl.a. Modifast men det hade jag tänkt skriva om i ett annat inlägg. När det nu blir ;)

Må så gott alla och tack för kommentarerna!