tisdag 26 april 2011

18,5 kg fett är borta! Tjoho!

Har tappat räkningen helt på dagarna, är verkligen ingen frekvent bloggare.

De 12 veckorna är avklarade, fast jag började ju äta tidigare. Jag hade uppföljningsträff med min coach på Itrim och det var jätte kul att se resultaten.
Jag har gått ner 20,3 kg och bara 1,8 kg av det var muskler, vilket känns superbra eftersom jag verkligen inte har fått till träningen som jag ska med alla sjukdomar som varit.
Jag har gått från 97 till 82 cm i midjan. Underbart!!!
Det allra bästa är att jag har nu normal fettprocent i kroppen, dock fortfarande överviktig enligt BMI och det är det som sporrar mig till att fortsätta gå ner, jag skulle gärna vilja kunna kalla mig för normal viktig.

Mina nya mål är att fortsätta gå ner till 70 kg men kan jag inte hålla den vikten så kom vi fram till att det är ok att ligga på 72-73 kg. Jag är ju inte ute efter att bli Twiggy utan att må bra och kunna röra på mig och att kunna unna mig en god lördagsmiddag med efterrätt. God mat är viktigt för mig, jag älskar att laga mat och att äta, det tänker jag aldrig sluta med men jag får bara göra det i lite mindre portioner och lite mindre ofta.
Jag tänker verkligen INTE gå upp igen.

Det är så skönt för nu känner jag igen min kropp igen, här är jag! Tidigare var den gömd i massa fett men nu så ser jag den igen! Härligt!

I morgon är det dags för vägning igen, får se om jag gått upp över påskhelgen, jag skötte mig verkligen inte så bra som jag borde... Skönt med vardag igen!