torsdag 24 februari 2011

Dag 28. Onsdag. Inställd träning och hemma vägning.

Jag tycker verkligen veckorna rusar förbi, dags för vägning igen på hemma vågen och denna veckas resultat - 1,8 kg. Jag är superduper nöjd, trodde verkligen att det skulle stanna av mer eftersom detta var första veckan med LCD maten men det har tickat på ändå. Det känns bra! Strax över 10 kg ner! Tjo ho! Bara 12 kg kvar!

Skulle egentligen har tränat med en vän idag för första gången men hon var tvungen att jobba över så det blev inget. Innerst inne så hade jag hoppats på att det skulle bli inställt, är lite slutkörd i kroppen för tillfället plus att jag har massor att göra hemma (latmasken som talar :) ) Går man dessutom och lägger sig kl 21:03 (det blir bara värre och värre) så hinner jag ju inte så mycket efter att barnen har somnat.

God natt på er!
Kämpa på!

onsdag 23 februari 2011

Dag 27 Tisdag.

Lämnade stora A på förskolan idag, han såg lite trött ut var i valet och kvalet om vi skulle ta en hemmadag istället men han ville så gärna gå, så han fick det.
Då kunde ju jag dessutom gå långpromenaden igen med grannen. :)
Det var så himla trevlig väder, kallt men underbart fint!

Jag har lite tur med stegen, dessa dagar då jag lämnar A på förskolan så blir det inga problem att få ihop stegen.
Förskolan ligger ungefär 1 km från vårt hem, så bara det blir 4 km på en dag, när jag dessutom tar promenaden  med grannen så kommer jag ofta upp i 18-19000 steg. Kan tillägga att dessa dagar är jag ganska slut i kroppen på kvällen. Drar dessutom A i pulka och har vagnen med lilla a, ev. bär jag henne i sjalen.

Snart är 1/3 av dessa 12 veckor avklarade. Än så länge är jag jätte nöjd, både med reslutat och med hur det går med maten, den är god och jag är väldigt sällan hungrig. Det är skönt.
Ramlar i sängs som vanligt, 21:13 släckte jag lampan. Zzzzz...

tisdag 22 februari 2011

Dag 26. Måndag. Äntligen träning igen

Äntligen fick eller rättare sagt kunde jag komma iväg och träna igen.
Det var så fantastiskt skönt, har lite svårt att inte köra för hårt bara. Jag har svårt att få ordentlig genomgång av magen så jag avslutar alltid med lite magövningar på en matta. Får ni andra till bra magträning på cirkelträningen?
De hade rea på bars köp 5 betala för 4, så jag passade på. Fyllde även upp med lite varm mat, som jag tycker är så god. Undra hur länge det dröjer innan jag lessnar på den. :)

måndag 21 februari 2011

Dag 25. Söndag.

Idag blev det inte många steg, 4500... Inte bra men det blir lätt så när man har en innedag.
Våran dator mår inte så bra, så jag håller på för full att förbereda den på en omformatering, dessutom har CD/DVD spelaren/brännaren pajat så jag ska försöka mig på att installera en ny sån.
Fast just nu gruvar jag mig mest för att jag ska försöka hitta en att köpa, vet inte ens vad de kostar, om det ens lönar sig. Det återstår att se.
Jag önskar bara att dagarna hade fler timmar, skulle behöva lite egna timmar att lägga på detta projekt och några timmar att sova lite mer på. Båda barnen har varit oroliga några nätter, även på dagarna.
Lillan har bara sovit ca 20 minuter åt gången sen är hon vaken 3-4 timmar och är jätte trött och gnällig. Mindre roligt och ganska uttröttande.

Må så gott alla kämpar!