torsdag 17 mars 2011

Dag 49. Onsdag. Gruppträff och vägning

TACK alla snälla ni för alla kommentarer, det värmer och peppar så!!!

Det är verkligen lite småtungt och jag har precis som linduspindus funderingar på att trappa upp men samtidigt är jag så himla tjurig och vill verkligen nå mitt satta slutmål på dessa 12 veckor så jag kommer att fortsätta tjura på.
Det är ju så kul att testa de gamla kläderna som hänger i garderoben, nu kan jag ha kläder som det var nästan var 6 år sen jag kunde ha. Det är så himla skönt och peppande!
Jag känner mig fortfarande riktigt tjock, har en sån himla slapp mage efter graviditeterna men det är inte ens 6 månader sen lillan kom så jag får väl ha lite tålamod. (inte min starka sida ;))

På kvällen hade vi gruppträff igen. Det kändes ganska meningslöst, jag lärde mig inget nytt.
(Hon som leder gruppen känns lite mähäig, hon talar till oss som om vi är lite halvtröga. Förlåt men det känns så.)
Det som är roligt är att träffa de andra och utbyta erfarenheter och tips eller bara att höra att de går igenom samma problem som en annan.
Vågen visade 81,7. Jag är så glad! Då har det försvunnit 15,1 kg. Härligt!!!
Då väger jag förhoppningsvis under den magiska gränsen 80 på nästa vägning. Det ser jag fram emot!

Må så gott alla och nu ska vi kämpa på!

tisdag 15 mars 2011

Dag 48. Tisdag. På bättre humör idag.

Trots att problemet från igår kvarstår så är jag på bättre humör idag.

Jag har lite problem med motivationen för tillfället, jag längtar så efter att äta något annat.
Jag är så himla less på alla sött jag äter, det är så synd att det inte finns mer riktig mat (LCD) att välja på.
Tidigare njöt jag av varje tugga och åt långsamt, de senaste dagarna är det som om jag bara stoppar i mig så fort som möjligt och önskar att jag hade en portion till.
Det lär väl vara något jag ska gå igenom med...

Mina steg har jag inte fått till på över en vecka men idag lämnade jag A på förskolan och gick ner på stan så det blev 10402, skönt att vara igång med det i alla fall. Jag skulle så gärna vilja träna i morgon innan gruppmötet på Itrim men jag tror knappast att kroppen orkar med ännu...

Dag 47 Måndag.

Idag var jag på så himla dåligt humör, hade det funnits något gott hemma så hade jag vrålätit.
Sjukt sugen hela dagen och som sagt på piss humör. Jag har kostat på mig och köpt ett brännarprogram Nero 10 bla bla nånting. 700 spänn men jag tyckte det var värt det för det verkade så bra att redigera filmer på barnen i.
Jo men hej...
Här satt jag och jobbade och fick till en film som jag skulle bränna och i stort sett när jag var klar och skulle trycka på BRÄNN knappen så "inträffade ett allvarligt fel och Nero måste stängas".
Gaahhhh.
Jag försökte bränna olika saker inget fungerar. Jag blir så lack att jag till slut sitter och grinar vid datorn.
Varför kan inget bara funka på en gång? Varför måste det alltid jävlas?
Jag funderade allvarligt på att kasta ut datorn från balkongen, men jag har inte råd att köpa en ny så jag besinnade mig.
Såklart finns det en support, på engelska, och det är ju så himla lätt att beskriva tekniska saker som jag inte kan på svenska till engelska. Jäkla skit program. 700 spänn fattigare och jag är tillbaka på ruta ett igen, så känns det.

söndag 13 mars 2011

Dag 40 - 46. Oj vilken förkylning...

Dag 40-46, måndag-söndag.(Helt otroligt att det gått över 40 dagar.)
Jag har varit helt däckad i feber och hosta. Detta är första dagen jag ens orkar sitta vid datorn. Tråkigt!
Jag har haft 39,5 i feber, konstant i 4 dagar från måndag till torsdag sen blev det bara lägre och lägre tills idag då jag äntligen är feberfri. Svettas så fort jag rör mig men det går nog över snart. Har en riktig slemhosta som sitter i bröstet. När jag ligger ner så rosslar jag som om jag har rökt flera paket cigaretter varje dag i mitt liv. :(

Jag undrar om jag blir mer mottaglig för infektioner nu när jag lever på så lite kalorier, jag tror inte att jag hade blivit så dålig heller om jag hade ätit "normalt". Under de värsta feber dagarna åt jag 1-2 smörgåsar för att fylla på med energi, det kändes som om kroppen verkligen kämpade.

Jag gjorde mitt veckovägning på hemmavågen på onsdagskvällen som vanligt och det visade 83,6 kg (-1,8kg), det kändes bra.
Jag har idag på mig ett par jeans som jag testade för bara några veckor sen och då satt de åt lite men nu känns de nästan stora istället. Roligt!!!

Det känns jätte trist att igen ha haft ett långt träningsuppehåll, det lär ju visa sig på vågen på Itrim nu på onsdag, för efter förra förkylningen så hade jag tappat mer muskler än vad jag gjort tidigare gånger och så lär det ju bli igen.
Hoppas att jag kommer tillbaka snart och kan träna, vill så himla gärna!
Nu väger jag lika mycket som jag gjorde för 4 år sen men då var min kropp inte alls lika lös och plufsig som den är nu och det är helt klart musklerna som saknas. Då var jag ganska bra tränad, det är jag inte nu....
Men jag ska bli :)

Nu ska jag läsa om alla andras framsteg, det lär ju ha uppdaterats en hel del.
Må så gott!