lördag 29 januari 2011

Dag 3. Mina mål

Mina mål under en tid nu framöver:
Vikt: Gå ner till 75kg
Steg: Minst 9000 om dagen
Pulsträning: 1 gång i veckan

Dessa mål förutom vikten känns inte alls som något problem, nästan istället så känns de lite för lätta men å sidan kan det ju vara bra att kunna öka på eftersom.
Stegen går jag nästan ändå varje dag, en del dagar behöver jag bättra på och pulsträningen ska jag verkligen försöka komma iväg på 2 ggr i veckan. Med lite tur så kan jag gå när lillan ändå sover i vagnen, sen får man väl ta det som det blir, vaknar hon så kanske jag i alla fall har hunnit träna 10-20 min vilket är mer än inget.

Jag har mått bra hela dagen, hade verkligen förväntat mig att må piss i minst 3 dagar men det lär väl komma det med. :)
Jag älskar att laga mat (och att äta ;)) och det kändes faktiskt konstigt att inte laga en god lördagsmiddag, jag åt gröt istället, den jag tycker bäst om, bara för att lyxa till det lite.

Dag 3. Inte alls lika hungrig :)

De gånger jag var upp till kidsen i natt så var jag inte alls lika hungrig som förra natten. Skönt!
Mår faktiskt jätte bra, kan det vara så att jag redan tagit mig ur den jobbigaste fasen? I så fall är jag jätte glad!
Igår fick sambon ta lite före kort på mig, ska sudda ut mitt ansikte på dem för att sen lägga ut dem.
Känner att jag vill vara lite anonym :)
I helgen är bara jag och bebisen hemma, stora A och sambon for till fjälls. Jag har en del jobb som jag måste ta tag i och det ligger över mig som ett svart moln så jag tänkte jag skulle jobba bort det mesta i helgen så jag verkligen kan koncentrera mig på att gå ner i vikt!
Jag har ju verkligen alla möjligheter i världen att gå ut och gå eftersom jag är mammaledig, lite svårare känns det att få till träningstillfällen på Itrim men jag ska testa ta lillstumpan dit.

fredag 28 januari 2011

Dag 2. Tillfällig energi

Satt på lite bra musik här i lägenheten och fick helt plötsligt massor av energi. Härligt! Ingen hunger heller, än så länge... det kommer väl!
Städat är det i alla fall nu!

Dag 2. Hunger

Oj, vad hungrig jag har varit till och från.
I natt när barnen vaknade kurrade det så i magen så det skulle inte förvåna mig om det var det som väckte dem upp! :)
På morgonen gjorde jag en rejäl miss då jag blandade chokladshaken med rumsvarmt vatten, här i cryptosporidium Östersund så är det ju inte bara att ta kallvatten ur kranen... (eller så är det vatten ur kranen man ska ta för att kanske gå ner ännu mer i vikt ;))
Mådde inge vidare på förmiddagen men nu efter lunch så känns det bra.
Däremot ville sonen ha en korvmacka, å jisses vad gott det luktade.

torsdag 27 januari 2011

22 kg

Det är tänkt att jag ska tappa 22 kg på dessa två veckor eller i alla fall komma så nära som det som möjligt.
När jag tänker på det så känns det hisnande, att jag om tolv veckor bara ska väga 75 kg.
Är det verkligen möjligt? Jag ska ialla fall göra mitt bästa för att komma dit!

Dag 1- Tjo ho nu är jag igång!

Jag bestämde mig ordentligt strax innan jul att jag skulle börja på Itrim och som vanligt så tog jag inte tag i det på en gång utan väntade till i början på januari att höra av mig till dem, trodde väl att jag skulle få börja på en gång men det fanns ingen ledig plats förrän den 2 februari. Så nu har nästan hela januari gått och jag var rädd att jag skulle tappa geisten men jag känner mig super taggad!
Var ner på morgonen och köpte mat så jag klarar mig dessa 3 första veckor, de hade 15% rabatt om man köpte  4 paket så jag köpte 8, tyckte det var lika bra. Köpte av alla förutom tomatsoppan (gillar inte tomat) och morotssoppan, fick däremot ett prov av moroten.
Idag till lunch vart det en skogsbär (inte så god men jag kommer att dricka upp dem) till middag ska jag testa kycklingsoppan som jag hoppas är god eller att man förhoppningsvis kan krydda upp den.

Just nu är jag hungrig, det kurrar i magen och jag ser fram emot middagen om en timme.
I morgon lär jag väl få huvudvärk, ska be sambon köpa Treo idag, bäst att ha hemma.

onsdag 26 januari 2011

I morgon börjar det

Nu ska jag äntligen göra det och göra det för alltid.
Nu ska jag gå ner i vikt och stanna där. Jag är inte ute efter att bli super smal utan jag vill bara må bättre, kunna röra mig, motionera utan att få ont och få på mig kläderna som bara ligger i garderoben.
Förhoppningsvis kommer lite av mitt självförtroende tillbaka också.
Känner mig lite nervös över hurvida jag verkligen kommer att klara av att leva på Itrims måltidsersättningar i 12 veckor men jag SKA klara det. Det är ju bara 12 veckor av hela mitt liv.
Jag ska på bröllop i sommar och då ska jag inte behöva gömma mig i en stor klänning eller gå och skämmas för att låren ser ut som timmerstockar. Jag ska vara glad och stolt över min kropp och min resa.
Så det så!