onsdag 16 februari 2011

Dag 20. Tisdag. Äntligen en långpromenad igen!

Det var ju nästan 2 veckor sen jag gick med stora A till förskolan och idag när vi gick så kände jag mig för första gången lättare.
Efter att jag lämnat honom så gick jag och grannen en promenadsväng som vi gått några gånger och det var så skönt (förutom att det var 15 minus och blåste som bara den).
Tidigare när jag gått så mycket på en dag så har jag fått väldigt ont i fötterna på kvällen men idag kände jag bara lite ömhet. Underbart att jag håller på att få tillbaka min kropp igen!!!
Dagen steg: 18234. :)
Jag har verkligen blivit snuskigt less de varma sopporna, idag till lunch skulle jag äta pot-purjolökssoppan och det slutade med att jag fick klunka i mig den i ett svep. Blä, vill verkligen äta nåt annat!
Bild från Itrim.se.

Det är bara en dag kvar nu av VLCD, helt otroligt vad fort och bra det har gått.
Imorgon är det gruppträff och vägningen igen. Håller tummarna för att jag kommer upp i -8 kg totalt, det hade ju varit fantastiskt!!

1 kommentar:

  1. Oh, spännande för morgondagen. Har du bestämt vad du ska äta för först LCD måltid? Jag håller tummarna att du bräcker -8kg gränsen:)

    Det där med russin i couscous, först kunde jag inte identifiera vad det var för jag hittar inte att det står att den innehåller russin. Men bara när jag tittar på dem så vänder sig magen ut och in för jag tycker verkligen inte om russin. Så jag går på min magkänsla och säger att det är russin:):)

    SvaraRadera